Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaasactie van de MVG-winkeliers

Geplaatst op: 14 november 2019

Druk emailverkeer de laatste dagen en veel appjes gingen over en weer, maar uiteindelijk zijn Middenstand Vereniging Genemuiden en Sinterklaas eruit: ze organiseren de komende weken samen een kassabonnenactie in Genemuiden.

De actie is simpel: wie iets heeft gekocht bij de MVG-leden kan de kassabon inleveren bij de grote ton bij Kwalitaria Genemuiden of achterlaten bij de winkel van de aankoop. Uiteindelijk halen de Pieten twintig kassabonnen uit de ongetwijfeld grote berg. Sinterklaas trakteert die winnaars op een letterlijk suikerhart. Die reikt hij hoogstpersoonlijk uit op 23 november om 14.00 uur bij het Olde Stadhuus (havenplein).

Daarna bezoekt hij nog twee uur lang samen met zijn Pieten verschillende MVG-winkels, die deze dag herkenbaar zijn aan de gouden en rode ballonnen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Sinterklaasactie van de MVG-winkeliers

  1. liz schreef:

    heyy sint

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500