Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spanning rond bezoek Sinterklaas neemt toe

Geplaatst op: 15 november 2019

Nog 1 nachtje slapen en dan komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in Genemuiden! “Heb jij jouw verlanglijstje al gemaakt? En heb je al iets moois voor Sinterklaas z’n verjaardag geknutseld of gekleurd? Sinterklaas vaart samen met zijn pieten om 14.00 uur de haven van Genemuiden binnen op de 5-Gebroeders. Jullie komen toch ook allemaal om Sinterklaas welkom te heten? Trek je dan je mooiste Pietenpak of Sinterklaaspak aan?”, vraagt de Sinterklaasbrigade van Genemuiden.

Als iedereen van de 5-Gebroeders is afgestapt, gaat Sinterklaas naar ‘t Olde Stadhuus. Voor de veiligheid loopt Sinterklaas over het Havenplein, dus ga niet in de Julianastraat staan, maar op het Havenplein. Op het bordes wordt Sinterklaas officieel ontvangen in Genemuiden. Daarna gaat hij achter de Amerigo Pietenband aan naar d’ Overtoom. Onderweg komt de stoet langs De Meente, waar altijd even een klein feestje wordt gevierd.

Kindermiddag

Om 15.00 uur gaan de deuren van de Overtoom open! Kom niet te vroeg, want dan sta je voor een dichte deur! Om 15.15 uur begint weer de onwijs gezellige Sinterklaas kindermiddag! Jullie kunnen allemaal dansen en zingen met de DJ van Drive-in Viperss. Het wordt een dolle boel.

Route Sinterklaas:

Vanaf ‘t Olde Stadhuus – naar de Helling – linksaf Majoor Generaal Simondsstraat – rechtsaf Jan van Arkelstraat- linksaf Dorus Rijkersstraat

linksaf Stuivenbergstraat -rechtsaf naar d’ Overtoom.

Het laatste nieuws en ander leuks? Kijk op Facebook Sinterklaasbrigade Genemuiden: https://www.facebook.com/Sinterklaasbrigade.Genemuiden/

Tot zaterdag bij de intocht of in de Overtoom!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500