Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste bruidspaar in de vernieuwde Kaaihof

Geplaatst op: 16 november 2019

Echtpaar Tygo en Liz heropenden zaterdagavond de vernieuwde Kaaihof. Ze waren nog een beetje jong om echt in het huwelijksbootje te stappen, maar de zoon van Harold en Jennifer en zijn vriendinnetje zagen er prachtig uit en prikten een flink aantal ballonnen door, waarna de genodigden de nieuwe Kaaihof mochten bekijken.

En dat leverde veel bewondering op, want de verbouwing heeft een prachtig resultaat opgeleverd. In de zaal is onder meer een balkon gekomen met flink wat zitplaatsen en ook de rest van de ruimte heeft een ware metamorfose ondergaan.

Voor de heropening wachtten de genodigden met een ‘sterretje’ in de hand op het kersverse echtpaar. Dat kwam uiteindelijk in een fraaie Italiaanse bolide aanrijden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500