Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Burgemeester op verjaardagsvisite

Geplaatst op: 21 november 2019

Foto's Jan van Kleef

Burgemeester Bilder ging donderdag op verjaardagsvisite in De Schans: mevrouw Visscher-Van Egten viert namelijk haar 95e verjaardag. Ze is geboren en getogen in Zwartsluis en trouwde met Genemuidenaar Antonie Visscher. Uit het huwelijk zijn vijf kinderen geboren: drie dochters en twee zonen. De jongste dochter overleed in 1974, en meneer Visscher in 1989.

Mevrouw Visscher heeft altijd veel werk verricht, als hulp in de huishouding en natuurlijk bij de zorg voor haar. Tot op hoge leeftijd was ze op veel terreinen actief, zoals zwemmen, volksdansen, kerkenwerk, ziekendienst en de vrouwenvereniging. Tot voor 5 jaar geleden heeft zij zelfstandig gewoond zonder enige vorm van hulp. Nadat ze kwam te vallen is ze op hulp aangewezen. Daarom woont ze in De Schans waar zij volgens de kinderen uitstekend wordt verzorgd en met veel liefde wordt omringd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500