Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis wintercheck bij Autobedrijf Naberman

Geplaatst op: 21 november 2019

Winterinspectie2019_zonder-tekst_2000x1286

De eerste vriesnachten hebben we al gehad dit najaar; het is dus tijd om extra aandacht te geven aan de auto. Niets is zo veranderlijk als het weer en die snel wisselende weersomstandigheden hebben niet alleen invloed op de wegen, maar ook op de auto. Autobedrijf Naberman biedt daarom de Wintercheck op 23 november gratis aan. Tijdens de Wintercheck wordt uw auto gecontroleerd door een technisch specialist. Deze checkt het voertuig op zestien vitale punten, zodat u veilig en goed voorbereid het winterseizoen ingaat.

“Ook al is een auto nog zo goed onderhouden: gladde wegen, pekel, regen, sneeuw en slecht zicht zijn omstandigheden die veel vragen van de auto. Ook gaan veel mensen met de auto op wintersport,” aldus Johan Naberman. “Omdat de veiligheid van onze klanten topprioriteit is, bieden wij de Wintercheck op 23 november gratis aan”.

Tijdens de Wintercheck wordt de auto gecontroleerd op zestien vitale punten, waaronder de banden, remmen, ruitenwissers, olie, koelvloeistof, v-snaar, ruitschade, verlichting, accu, kachel en de werking van de airconditioning. Alle controles zijn erop gericht dat u veilig de winter door te laten komen.

Daarnaast kan autobedrijf Naberman klanten van dienst zijn met specifieke winteraccessoires, zoals rubberen vloermatten, antislip bagagematten, dakkoffers en winterbanden en adviezen over specifieke veiligheidsitems, die verplicht of aanbevolen zijn voor bepaalde wintersportgebieden.

Ook al wel eens nagedacht over een 4-seizoenen band?  Een 4-seizoenenband kan het hele jaar door gebruikt worden en levert goede prestaties onder alle weersomstandigheden.

Voor meer informatie:

Autobedrijf Naberman

038-3854000

receptie@naberman.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500