Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rockers naar het CultCafé

Geplaatst op: 24 november 2019

Presentator Jan Blei ontvangt op donderdag 23 januari enkele gasten uit de rock’n roll tijdens het CultCafé in d’ Overtoom. “We gaan verhalen horen van Johan Schoterman, presentator op festivals, zoals de Zwarte Cross en zanger van onder andere De Boodschappers van het Algemeen Nut en de Kouwe Makkers. Erik Neimeyer komt ook. Gitarist/zanger van Bökkers (de ‘hardst werkende band van Nederland’) en kunstschilder is geen onbekende in Genemuiden; hij exposeerde al eens in de Overtoom”, aldus de organisatie.

Daarnaast komen Berthus Westerhuis en zijn biograaf Wouter Groote Schaarsberg naar aanleiding van het onlangs uitgebrachte boek ‘Ik Bruuthus’. Berthus’ zijn opnamestudio is ondertussen wereldwijd bekend en hij speelde onder andere in Frankenstein. Band met een enorme reputatie in de regio en legendarische optredens in de ‘oude Overtoom’.

Komende zaterdag is er overigens een platen- en boekenbeurs in d’ Overtoom. Er zijn zeker dertig stands.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500