Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas Speurtocht slaat aan

Geplaatst op: 27 november 2019

Vier van de beste speurders

De Sinterklaas Speurtocht van Regiobank/Boudesteyn zette woensdagmiddag veel speurders aan het werk. Ze moesten een rood spaarvarkentje vinden dat de bankmedewerkers op verschillende plekken in Genemuiden hadden verstopt. Uiteindelijk kwamen zes kinderen de zes varkentjes terugbrengen. Missie geslaagd dus.

Het viel nog niet mee om de varkentjes ongezien te verstoppen, vertelt Fikret Akin van Regiobank. “Het leek wel of alle kinderen precies wisten waar we naartoe gingen. Een paar keer zaten we in de auto te wachten tot de kust veilig was. En soms liepen de kinderen meteen achter me aan”, glimlacht Akin.

Tientallen kinderen gingen uiteindelijk op pad, waarbij het gelukkig grotendeels droog bleef. Ze vonden de varkentjes onder meer bij de pont, de Sas, Sportclub en bij een plaatsnaambord. Regiobank plaatste steeds foto’s op Facebook die de weg wezen naar de varkentjes.

De zes winnaars gingen met een leuke prijs naar huis, en voor de andere kinderen was er natuurlijk een lekker zakje pepernoten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500