Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Na de verbouwing is ‘sushi’ het volgende plan

Geplaatst op: 28 november 2019

Foto: Bas Jansen

(door Bas Jansen)
De make over van Chinees restaurant De Lange Muur is niet onopgemerkt gebleven. Eigenaar Anyong Chou heeft positieve reacties ontvangen over de interieurverandering, waarin het klassieke rood en geel heeft plaatsgemaakt voor warmere tinten met bordeauxrood, zwart en donkergoud.

Kort voor de Biestemerk ging het vernieuwde restaurant open. “Dat was meteen het mooiste moment om de zaak uit te testen. Maar is het op zo’n dag anders dan anders en een losse sfeer. Maar Genemuidenaren weten dat het hier helemaal is vernieuwd en hebben daar respect voor.”

Anyong heeft plannen om binnen enkele jaren met sushi te gaan beginnen. Het plan is nu om dat geleidelijk introduceren, bijvoorbeeld met een speciale ‘sushi-dag’. Zo hoopt hij ook dat De Lange Muur ook aantrekkelijk wordt voor gasten van buiten Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500