Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oke Online voegt zich bij Sycade Groep

Geplaatst op: 28 november 2019

Toen Klaas Eenkhoorn zeven jaar geleden binnenliep bij de Kamer van Koophandel om een onderneming te starten, wist hij het zeker: “ik ga ondernemers helpen groeien met online oplossingen”. Na jaren waarin vele online successen werden geboekt zet hij de volgende stap: OKE Online voegt zich bij the Sycade Group uit Zwolle.

“Ik richtte op 17-jarige leeftijd OKE Online op met de gedachte om ondernemers online naar een hoger niveau te brengen met websites en webshops. Dat stadium zijn we inmiddels ruim voorbij gegroeid”. Naast het ontwikkelen van online oplossingen zijn ze een weg ingeslagen waarbij klanten volledig ontzorgt worden op het gebied van digitale innovatie.

Onder The Sycade Group zal OKE Online zich verder gaan ontwikkelen als toonaangevend digital agency met de focus op de werkgebieden: digital strategy, digital design, digital development en digital partnership.

“The Sycade Group is een strategische partner voor bedrijven die een raakvlak hebben met IT binnen de Nederlandse markt” verteld Fate Basit als één van de oprichters. Inmiddels heeft het bedrijf aardig voeten in de grond in Genemuiden. Zo is het bedrijf aangesloten als lid bij Businessclub de Wetering van SC Genemuiden en heeft het in het afgelopen jaar al meerdere Genemuider ondernemers mogen bedienen met de beste oplossingen als het gaat om Smart Industry.

“Met OKE Online hebben we de ideale partner gevonden als het gaat om digital commerce. Dat was een onderdeel wat wij nog misten in onze groep” aldus Fate. Samen met OKE Online kan the Sycade Group nu totaaloplossingen bieden aan ondernemers uit Genemuiden en de wijde regio.

OKE Online blijft gevestigd in Genemuiden, waar het zelfs in het voorjaar van 2020 een nieuw kantoorpand hoopt te betrekken. “Met het nieuwe kantoor hebben we ruimte voor groei en kunnen we onze klanten nog beter bedienen” verteld Klaas. Hij is blij met de volgende stap van zijn onderneming en kijkt uit naar de toekomst waarin OKE Online zich verder zal ontwikkelen als toonaangevend digital agency.

Trots presenteert OKE Online een volledige nieuwe identiteit: “Bij deze mooie ontwikkeling hoort een nieuwe identiteit. Die hebben we vormgegeven en invulling gegeven”. Het nieuwe OKE Online is te zien op www.okeonline.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500