Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel Dorcas-voedselpakketten voor Oost-Europa

Geplaatst op: 2 december 2019

De Dorcasvoedselactie 2019 heeft weer een mooie opbrengst kunnen genereren in de supermarkten in Zwartewaterland. Bij de BONI en Albert Heij werden 187 volle dozen ingezameld. In totaal leverde de actie in Zwartewaterland 417 voedselpakketten op. 

“Alle gulle gevers hartelijk dank en hulde aan de trouwe vrijwilligers die dit al vele jaren gezamenlijk voor elkaar boksen. Dorcas Hulp hoopt voor de kerstdagen de pakketten af te leveren in Oost-Europa waar zij via de Dorcasnetwerken terecht komen bij diegene die helaas nog steeds afhankelijk zijn van deze vorm van hulp. Voor hen is deze jaarlijkse gift een lichtpuntje en noodzakelijk om in hun levensonderhoud te voorzien”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500