Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Onlinebus is nu van IJsseltours

Geplaatst op: 3 december 2019

Vandaag was de officiële overdracht van Onlinebus.nl aan IJseltours. Nadat bekend werd dat Bart met Onlinebus.nl ging stoppen heeft IJsseltours interesse getoond. “Onlinebus.nl is een mooi concept en te mooi om stop te zetten”, aldus Stan Ackermans, directeur van IJseltours uit Zwolle.

Iedereen kan via de site eenvoudig en snel een busrit boeken. Ook de prijs zal scherp blijven en is direct zichtbaar op de site. Hoewel de contacten nu via IJseltours lopen blijft Onlinebus.nl gewoon ‘up-and-running’

Op de vraag of Bart in de toekomst ook zelf nog ritten gaat rijden volgt al gauw een brede glimlach. Bart: “Chauffeuren op een touringcar is fantastisch! Het blijft ontzettend leuk en gezellig om te doen, dus wie weet!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500