Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gezellig Sinterklaasfeest op ’t Startblok

Geplaatst op: 4 december 2019

De peuters van Peuterspeelgroep ’t Startblok waren woensdagochtend allemaal present voor een gezellig Sinterklaasfeestje. Er stond een Pietengymcircuit klaar in de gymzaal van d’ Overtoom. Daar deden de peuters hun uiterste best om een felbegeerd Pietendiploma halen en dat lukte prima!

Toen ze allemaal weer terug in de groep kwamen, bleek dat er een Rommelpiet was geweest. Overal lagen pepernoten en er slingerde inpakpapier rond. De Rommelpiet had een kast voor de deur gezet, een toren gemaakt van de broodtrommeltjes en hij had tijdens het rommelen de veer van zijn Pietenmuts verloren: die lag in de gang! Gelukkig had deze Rommelpiet niet vergeten dat de peuters van ’t Startblok toppers zijn en dat ze zeker een cadeautje verdienen. Er lag een zak vol cadeautjes klaar die de kinderen samen uit mochten pakken.

Moe gesport en met rode wangen (van het sporten én de spanning) werden de peuters weer opgehaald. Na deze week gaat de leiding natuurlijk aan de slag rondom het kerstthema met zeker veel gezelligheid in de groepen!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500