Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Succesvol weekeinde voor Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 8 december 2019

Leden van de Zwartewaterruiters waren afgelopen weekeinde succesvol in Genemuiden, IJsselmuiden en Zwolle. In Genemuiden werd er gestreden om de Buuznsniederbokaal. Hier kwamen Louanne Eenkhoorn en Erika Henniphof goed voor de dag. In de klasse L2 reed Louanne met haar paard Kenzo naar een nieuw PR. De combinatie heeft twee mooie proeven gereden wat dan ook ruim beloond werd. Met een super score van 236,5 punten in de eerste proef reden ze naar de 1e prijs.

De tweede proef was goed voor de 2e prijs met 204,5 punten. Met dit resultaat waren ze tevens de beste combinatie in de klasse L2 en wonnen ze de Buuznsniederbokaal. Erika Henniphof kwam in Genemuiden aan de start met haar paard Enouk. De combinatie kwam uit in de klasse Z1 en heeft een nette proef gereden. De jury gaf hiervoor 207,5 punten en dit was goed voor de 3e prijs.

De zusjes Chanieke en Louanne de Boer zijn naar IJsselmuiden afgereisd, hier werd er voor de jongere jeugd een Bixie wedstrijd georganiseerd. Chanieke heeft samen met haar pony Zenna een mooie ronde door het parcours gesprongen en heeft hiermee de 2e prijs gewonnen. Ook met de dressuur hebben ze netjes gereden en hiermee haalde de combinatie de 3e prijs. Louanne heeft met haar pony Mabelle ook gedressuurd en een rondje gesprongen.

Met springen had de combinatie een paar foutjes maar wel prijs. Met de dressuur hebben ze ook een keurig proef gereden en wonnen ze de 3e prijs.

 

Mayra Meuleman kwam in Zwolle aan de start bij een dressuurwedstrijd met haar paard Silke.

De combinatie heeft hier een mooie proef laten zien in de klasse L2. Met 189 punten namen

ze de 3e prijs mee naar huis.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500