Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Olde Staduus open tijdens Winterfair

Geplaatst op: 8 december 2019

Ook ’t Olde Staduus staat aanstaande vrijdag Tijdens de Winterfair in de schijnwerpers. Bezoekers kunnen er terecht voor een natje en droogje, maar ook voor leuke activiteiten. De hal boven is een uitstekende plek om heerlijk uit te rusten en naar buiten te kijken.

“In de decemberperiode zijn we begonnen met de verkoop van zakken pepernoten. Dit voor het goede doel, waarmee we dit jaar aansluiten met de actie van de driedaagse radiomarathon van de Stichting “Zwartewaterland helpt”. De opbrengst gaat naar “Stichting Kind en Brandwond”. En we blijven niet met alleen de verkoop van pepernoten. Er is ook een lotenbak met leuke prijzen, een sjoelwedstrijd met een taart voor de winnaar. En natuurlijk verkopen we heerlijke baksels van Philadelphia.Misschien zijn er kerstkransjes of knieperties. En niet te vergeten ’s middags is er een advocaat proeverijtje van Tiny Altena”, aldus de organisatie.

“Al een aantal jaren verkopen we kaarten, eerst van Mariska Riezebos en sinds een paar jaar van haar moeder Lia Bos. Vanaf vrijdag gaan we daarbij ook kaarten van Kunstschilder en illustrator  Frederik J. Weijs (1951) uit Zwartsluis verkopen. Wij zijn blij dat Weijs ons deze kans heeft geboden om zijn kunst- en kerstkaarten te verkopen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500