Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verlichte trucks toeteren zich een weg

Geplaatst op: 14 december 2019

Een echte traditie zo langzamerhand: regionale vrachtwagenchauffeurs die met een verlichte trucks door de streek rijden. Dat deden ze zaterdagavond ook weer in de stromende regen. Via Staphorst ging de koers naar het sportpark van Sportclub Genemuiden. Aan het begin van de avond reed de stoet verder naar Nieuwleusen. De stoet was dit jaar groter dan ooit.

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 thoughts on “Verlichte trucks toeteren zich een weg

  1. Hilly schreef:

    Het was een prachtig gezicht al die verlichte wagens, bedankt chauffeurs

  2. H last schreef:

    De gehaktbal was van dijsko dus niet van disco

  3. H last schreef:

    Dit wil nog wel even doorgeven bij sportclub werden ze op koffie en een balgehakt getrakteerd de bal was verzorgd door disco en de koffie door Flip visscher en Wim doorn bedankt namens alle trukkers

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500