Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prijsbiljarten en prijskaarten bij de biljartclub

Geplaatst op: 17 december 2019

Ook dit jaar organiseert biljartvereniging HZW op donderdag 19 december as. vanaf 20:00 uur weer het altijd gezellige en drukbezochte Prijsbiljarten. Op deze avond zijn weer mooie prijzen te winnen en speelt de geluksfactor een grotere rol dan de biljart-kwaliteiten. En natuurlijk is het “wereldberoemde” telefoonboek-biljarten weer één van de spel-onderdelen. “Kom op tijd want vol is vol!”, zegt de organisatie.

Op vrijdag 27 december as. hebben de kaarters weer de mogelijkheid om hun kwaliteiten te laten zien bij het Prijskaarten (Klaverjassen en Hartenjagen). Ook deze avond zijn er weer mooie prijzen te winnen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500