Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hoofdrol voor Harma Beens in Mysterie Wardenier

Geplaatst op: 18 december 2019

Foto Mysterie Wardenier

Harma Beens uit Genemuiden heeft komend voorjaar een hoofdrol in de musical Mysterie Wardenier. Zij speelt dan de burgemeester van Wolvega. Mysterie Wardenier is de opvolger van Storm over de Beulake. Na succesvolle opvoeringen in De Meenthe in Steenwijk gaat Mysterie Wardenier nu naar Wolvega.

Dat is de plaats waar Wardenier wereldnieuws werd. Hij zou een brandstofloze motor hebben uitgevonden. Daarmee zou hij Wolvega in de vaart der volkeren opstoten, maar uiteindelijk kwam daar niks van terecht. Of Wardenier een fantast was of slachtoffer van hogere machten is de vraag in de musical.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500