Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geen grote ronde, wel meer kansen voor Eenkhoorn

Geplaatst op: 21 december 2019

Pascal Eenkhoorn mag dan geen grote ronde rijden in 2020, hij krijgt van zijn ploeg Jumbo Visma wel de mogelijkheid om vaker voor zijn eigen kansen te rijden. Dat zegt hij tegen De Stentor. Onder meer in de Ronde van België, Volta Limburg Classic en de Slag om Norg mag hij zich bewijzen als afmaker.

De Genemuidenaar gaat zijn derde jaar in als prof. In zijn eerste jaar won hij meteen twee koersen, maar vorig jaar zat hij vooral in de knechtenrol. Seizoen drie moet een combinatie vormen van dienen en ‘afmaken’. Uiteindelijk moet dat dan ook leiden tot een nieuw contract, want Eenkhoorn tekende eerder voor drie jaar bij Jumbo Visma. Zorgen zijn er wat dat betreft niet bij de wielrenner, die zeker een toekomst in de profsport voor zich ziet weggelegd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500