Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goud voor Genemuider judoka’s

Geplaatst op: 21 december 2019

Begin december waren er weer judo examens. Deze examens vinden twee keer per jaar plaats. Hugo Sterk heeft hierbij de bruine band behaald en Syon Bakker de blauwe. Op zaterdag mochten deze Genemuider judoka’s met hun nieuwe banden deelnemen aan het judotoernooi in Hoogeveen in Het Activum.

Zij kwamen hierbij uit voor Judoteam IJsselmond. Van deze gelegenheid hebben ze gebruik gemaakt om de technieken in praktijk brengen die ze hebben geleerd van hun gedreven sensei Enrico Last.

Op dit toernooi kwamen de beste judoka’s uit de regio bij elkaar om te strijden voor een podiumplaats. De inzet en inspanning van Hugo, Syon en hun trainers mochten worden beloond! Beiden zijn zij kampioen geworden in hun gewichtsklasse.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500