Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Culinaire’ Oudejaarsreceptie bij Van Kesteren

Geplaatst op: 24 december 2019

Ook na Kerstmis nog even in culinaire sferen blijven? Kom dan op vrijdag 27 december tussen 16.00 en 21.00 uur naar de Oudejaarsreceptie van Renault-dealer Van Kesteren in Zwartsluis. Onder het genot van de hapjes en drankjes van restaurant Het Kraantje kijkt directeur Wimfried van Kesteren dan terug op 2019 en vooruit naar 2020. 

De komst van de nieuwe Renault Kadjar, Clio, ZOE en Captur naar de showroom in Zwartsluis. Maar ook de excursie van basisschool De Toermalijn uit Hasselt in de werkplaats, de Car Climb-challenge in Kraggenburg en de succesvolle occasionweken. Het zijn slechts enkele Van Kesteren-hoogtepunten uit 2019.

Op deze en andere successen die het afgelopen jaar brachten, blikt Van Kesteren graag nog even terug in de showroom aan de Grote Kranerweerd 23 in Zwartsluis. “En dat willen we doen met onze trouwe, nieuwe en potentiële klanten” aldus Wimfried van Kesteren. “Omdat het vooral aan hun vertrouwen te danken is, dat 2019 ons veel voorspoed bracht.”

Daarnaast gaat de blik ook alvast op 2020. “We zullen aankondigen welke introducties, acties en evenementen we gepland hebben staan en vertellen hoe en wanneer onze klanten daarvan kunnen profiteren. Maar het belangrijkste is dat het een gezellig samenzijn wordt, waarop we smakelijk kunnen eten en proosten. Met elkaar.”

Adres:

Van Kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 23

8064 PE Zwartsluis

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500