Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub versterkt zich per direct met spits

Geplaatst op: 24 december 2019

Rens van Benthem gaat per direct bij SC Genemuiden voetballen. De spits van HHC verhuist naar Zwolle en was op zoek naar een club in deze regio. Sportclub wilde hem graag voor het komende seizoen vastleggen en heeft in overleg met het bestuur besloten gebruik te maken van deze geboden buitenkans.

“Gezien de krapte bij het 1e en 2e  door blessures en schorsingen is uitbreiding van de spelersgroep eigenlijk zeer noodzakelijk om de tweede seizoenshelft niet in de personele problemen te komen”, zegt de club in een persbericht.  Rens (26) is een spits die oorspronkelijk van Quick’20 uit Oldenzaal komt en die 2,5 jaar geleden de keuze kon maken om of naar HHC Hardenberg te gaan of aan te sluiten bij de beloften van FC Twente.

Omdat aansluiten bij een betaald voetbal organisatie slecht te combineren was met zijn maatschappelijke carrière heeft hij toen gekozen voor een overstap naar HHC, waar hij het eerste seizoen veel speeltijd kreeg en zijn scorende kwaliteiten liet zien. HHC betreurt zijn verzoek om te vertrekken maar wil gezien zijn verhuizing en de keuze van de trainer van HHC die voor een andere speler kiest in de spits meewerken aan een vertrek in de winterstop.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500