Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Er uit tussen Kerst en Oud- en Nieuw

Geplaatst op: 26 december 2019

Na de Kerstdagen en voor de jaarwisseling er op uit in eigen woonplaats? Er is in ieder geval behoorlijk wat te doen in Genemuiden. Vrijdag is het bijvoorbeeld de hele dag voetbal wat de klok slaat. In d’ Overtoom begint om 11.00 uur de finaledag van het Zwartewaterlandtoernooi. Van Dijk Heftrucks en KLB Bernat nemen het dan tegen elkaar op. Uiteindelijk wordt de finale aan het einde van de middag gespeeld.

Wie daarna zin heeft in hartenjagen of klaverjassen kan bijna meteen door naar De Rank. De biljartvereniging organiseert daar vanaf 20.00 uur een kaartavond. De Postduivenshow aan de Hasselterdijk zit er dan ondertussen op. Die show is vrijdag overdag.

Op zaterdag is de traditionele open dag van de Schietvereniging. Altijd een goed moment om de schietsport te ontdekken. En de kaartliefhebbers kunnen nu terecht bij Sportclub Genemuiden. Vanaf 14.00 uur staat daar klaverjassen en hartenjagen op de kalender.

Wie geen zin heeft in oliebakken, kan maandag terecht bij de jeugdsoos 3:16. Die verkoopt tussen 10.00 en 16.00 uur oliebollen van de Stadsbakker uit Zwolle. En voor de gezelligheid en mooie verhalen moet je maandagavond bij d’ Olde Soldoat zijn. Het cafe organiseert samen met SCEG en Genemuiden Actueel Umme de Draaitoafel. De inloop is vanaf 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500