Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

WK Telefoonbiljarten is alweer ‘vol’

Geplaatst op: 27 december 2019

De vierde editie van het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten vindt op 22 februari plaats in De Rank in Genemuiden. En zoals het er nu naar uitziet lijkt het weer een enorm succes te worden. Onlangs werd een WhatsApp-groep in het leven geroepen waarbij de deelnemers van de vorige editie voor hernieuwde deelname werden uitgenodigd. Hiervan zijn inmiddels enkele mensen afgevallen. Maar door tussentijdse aanmelding van nieuwe spelers zit het toernooi al weer bommetje vol.

René Bonthuis van de organisatie:” De inschrijving is officieel helemaal niet geopend, maar toch zitten we door spontane aanmeldingen op dit moment aan de max. Natuurlijk zullen er door allerlei omstandigheden altijd mensen afvallen, maar nieuwe spelers kunnen we nu niets meer dan de wachtlijst garanderen”.

Ook op het sponsorfront gaat het crescendo. René:” Naast de toezegging van de hoofdsponsor Reinkemeier en subsponsor Verhoek, hebben we nog 3 subsponsors kunnen vastleggen : Aannemingsbedrijf KK Heutink, HBM Genemuiden en stoffeerspecialist STYLUS.

Verder worden we ondersteund door een rij aan bedrijven uit de hele regio die ons op allerlei manieren helpen om een mooi bedrag op te halen voor het goede doel waarvoor we gaan spelen : “de wijkwieg”.

Veel mensen kijken al weer uit naar de toernooidag. Jong en oud treft zich in een ongedwongen sfeer in het clubgebouw van biljartvereniging HZW.  Natuurlijk wordt er gestreden om de sportieve eer, maar de gezelligheid is minstens net zo belangrijk.

Net zo als bij het vorige toernooi is er na afloop een after-party bij Café Schippers Welvaren.

Nieuw is dat er komend jaar aan de vooravond van het toernooi – dus op vrijdag 21 februari – al een welkomstborrel voor de buitenlandse deelnemers wordt georganiseerd bij d’ Olde Soldoat. Gezien de mooie banden die er in de afgelopen jaren tussen deelnemers zijn opgebouwd, lijkt ook dit een gezellige avond te worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500