Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Terug naar Bar de Nachtweg

Geplaatst op: 29 december 2019

Generatielang gingen jonge Genemuidenaren uit bij Bar de Nachtweg. In de legendarische discotheek ontmoetten veel mensen elkaar en de anekdotes over de uitgaansgelegenheid liggen ongetwijfeld voor het oprapen. Jan Blei gaat maandagavond tijdens Umme de Draaitoafel in gesprek met Geesje Timmerman over de verhalen uit al die jaren.

Het is een van de programmaonderdelen van de derde editie van het evenement bij d’ Olde Soldoat. Rode lijn is opnieuw de muziekquiz die in verschillende rondes wordt gespeeld, onder meer aan de hand van beeldfragmenten. Eerdere winnaars waren Henriette Visscher en Martin Bakker.

Daarnaast komt Albert Bartelds vertellen over dialect in de muziek. De markante presentator Willy Oosterhuis komt met Spitfire-zanger Hein Migchelbrink naar d’ Olde Soldoat. Ook zij nemen ongetwijfeld de nodige sterke verhalen, en muziek, mee naar Genemuiden.

De inloop is maandagavond vanaf 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500