Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cor van Dalfzen de popkenner van Genemuiden

Geplaatst op: 31 december 2019

Cor van Dalfzen is de opvolger van Henriette Visscher en Martin Bakker als dé popkenner van Genemuiden. Hij versloeg tijdens Umme de Draaitoafel in d’ Olde Soldoat in de eindstrijd acht finalisten. Christian Riemens kwam nog het dichtste bij Van Dalfzen in de buurt.

Onder leiding van Jan Blei en Harrie Rietman bonden buitengewoon veel deelnemers de muzikale strijd aan. De organisatie kwam bijna deelnameformulieren en pennen te kort. In twee rondes van twintig vragen konden deelnemers zich plaatsen voor de finale.

Tussen de rondes door interviewde Blei Geesje Timmerman over Bar de Nachtweg en Albert Bartelds over dialect in de popmuziek. Willy Oosterhuis en Hein van The Spitfires zorgden ook voor de nodige sfeer.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500