Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Een jaar Genemuiden Actueel in cijfers

Geplaatst op: 31 december 2019

Het aantal gebruikers van Genemuiden Actueel steeg het afgelopen jaar met 10 procent. 248.000 mensen lazen één of meerdere keren een artikel op de nieuwssite van Genemuiden. Het totale aantal bezoeken steeg licht naar ruim 1,3 miljoen bezoekers. 

Daarvan kwam 55 procent via de mobiele telefoon op de site terecht. Andere bezoekers lezen Genemuiden Actueel via de ‘ouderwetse’ desktop of laptop of de iPad. Dezelfde verhouding geldt voor mannen en vrouwen. 55 procent van onze bezoekers is man. En die zijn opvallend vaak jong. 25 procent van onze lezers zit in de categorie 25 tot en met 34 jaar.

Genemuiden Actueel bestaat ondertussen bijna twintig jaar. Willem Timmerman begon de website in 2001 omdat hij bang was dat het lokale nieuws in de fusiegemeente Zwartewaterland zou ondersneeuwen. Dat was in de tijd dat de mobiele telefoon alleen nog werd gebruikt om mee te bellen.

De redactie gaat ook in 2020 weer haar best doen om ‘bovenop’ het nieuws te zitten. Wij wensen alle lezers een prettig uiteinde en een fijn 2020.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500