Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zestig carbidschieters knallen het jaar uit

Geplaatst op: 31 december 2019

Naar schatting zestig carbidschieters knalden dinsdagmiddag het jaar uit. Traditioneel gezien mogen ze ’s middags schieten op het Havenplein. Het bordes was dit jaar afgezet, zodat schieten uit hoogte niet mogelijk was. Foto’s volgen.

Geplaatst door Genemuidenactueel op Dinsdag 31 december 2019

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Zestig carbidschieters knallen het jaar uit

  1. Jet schreef:

    Wat een onzin Koos. A) met een bezem krijg je dat echt niet schoon, gelukkig hebben de mensen van de rova hier de juiste attributen voor en is het Havenplein weer spik en span!! Dank ROVA lieren!! . B) wees blij dat het op een centraal punt gedaan word en niet overal en nergens waar het niet opgeruimd word. C) heeft niets met knechtjes te maken, als het goed is krijgen de ROVA mannen ook gewoon netjes hun loon betaald..

  2. koos schreef:

    Geweldig die knallen! Jammer dat Rova lieden de troep moesten opruimen. Zouden die knallers niet beter een bezem kunnen nemen? Dat doet toch natuurlijk iedereen?
    Die Rova mensen zijn toch hun knechtjes niet?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500