Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zaterdag spinningmarathon voor ZwartewaterlandHelpt

Geplaatst op: 6 januari 2020

Bij STG de Eendracht wordt zaterdag 11 januari weer een zes uur durende spinningmarathon gehouden, waarvan de opbrengst gaat naar Stichting Kind en Brandwond. Dit is het goede doel waarvoor ‘Zwartewaterland Helpt’ in december drie dagen lang non-stop radio maakte.

Een aantal enthousiaste deelnemers hebben zich al aangemeld voor de marathon, maar een groot gedeelte zal dit nog moeten doen, verteld de organisatie. Ook ambassadeur Albert Flier van ‘Zwartewaterland Helpt’ werkt zich in het zweet tijdens de marathon.

Meedoen kan individueel of in teamverband door een fiets te sponsoren met een minimale opbrengst van 75 euro per fiets per zes uur. “Dit heeft als voordeel dat je op deze manier het inschrijfgeld, indien wenselijk, kunt delen met je overige teamgenoten en hierdoor ‘laagdrempelig’ een fiets kunt reserveren”, aldus de organisatie. “Denk je het niet zolang vol te kunnen houden of lukt het niet om een team te vormen, dan is het ook mogelijk de fiets op willekeurige uren voor 12,50 euro per uur te reserveren.”

Uiteraard hoeft het niet bij die 75 of 12,50 euro te blijven, benadrukt de organisatie. “Het is de bedoeling dat jij, en eventueel je teamgenoten, zoveel mogelijk sponsoren gaan zoeken die jouw prestaties kunnen waarderen. Ook weer om het eindbedrag zo hoog mogelijk te doen uitkomen.”

De marathon duurt van 14.00 tot 20.00 uur en aansluitend is er een grote verloting met prachtige prijzen.

Als u zich wil opgeven kan dit op: www.spinning-marathon.nl. Op deze website kunt u ook een deelnemer sponsoren en/of sponsorlijsten downloaden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500