Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe bedrijfswagens voor Riezebos Bouwbedrijf

Geplaatst op: 7 januari 2020

Autobedrijf Naberman heeft nieuwe energiezuinige bussen geleverd aan de Riezebos Bouwbedrijf. Deze worden vanaf heden ingezet op weg naar de verschillende bouwplaatsen. De bussen zijn niet alleen groter dan voorheen maar ook comfortabeler voor de medewerkers. Die zijn dan ook erg enthousiast over de complete inrichting, het navigatiesysteem en dergelijke.

Naberman heeft de nieuwe bedrijfswagens geleverd en zal die ook onderhouden. Dat is prettig omdat de bedrijven ook nog eens heel dicht bij elkaar gelegen zijn. Naberman kent de geavanceerde techniek heel goed, dus dat is handig.

Riezebos Bouwbedrijf is gespecialiseerd in verbouwingen van woningen en in de bouw van vrijstaande woningen. Met een gemotiveerd team van 20 medewerkers worden die opdrachten naar alle tevredenheid uitgevoerd onder het motto: U merkt niet dat wij er zijn!

Een bezoek aan de grote showroom van Riezebos is altijd de moeite waard. Autobedrijf Naberman bedankt Riezebos Bouwbedrijf voor het gestelde vertrouwen en wenst hen veel prettige kilometers!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500