Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2020
Agenda
Prezero (tijdelijk)

Tijd voor tapas bij De Albatros

Geplaatst op: 8 januari 2020

Bij Brasserie De Albatros in Zwartsluis is de tijd aangebroken om weer heerlijk te genieten van een avond onbeperkt tapas eten. U kunt van vrijdag t/m zondag vanaf 17.00 uur – 22.30 uur de hele avond genieten van kleine gerechtjes, die u kunt kiezen uit onze vernieuwde tapas-kaart. En tot 23.00 uur kunt u een uitschietertje maken met dessert. Van dinsdag tot donderdag kunt u terecht voor á la carte diner of vanaf 11.00 uur voor een kopje koffie of een heerlijke lunch.

Bekijk de menukaart op: www.dealbatroszwartsluis.nl

Reserveren kan via:

Tel. 038-3867389

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500