Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden Actueel over de grens

Geplaatst op: 9 januari 2020

Dagelijks gaat er veel verkeer vanuit Genemuiden over de grens, Europa in. Veel van die voornamelijk vrachtwagens zijn veelal gevuld met iets waar de stad om bekend staat: tapijt. Veel verkeer ging de afgelopen dagen ook naar Hannover, waar alles klaargemaakt werd voor de beurs. Genemuiden Actueel is er ook klaar voor en morgen aanwezig op de beurs die in alle tapijtfabrieken bekend is: Domotex.

Verschillende fabrikanten laten zich daar van hun beste kant zien, de komende dagen. De beurs opent morgen en duurt tot maandag. Op Genemuiden Actueel volgen morgen verhalen over de eerste beursdag. Live, vanuit Hannover.

Domotex is een van de grootste vloeren- en tapijtbeurzen. Ruim 1.400 standhouders, afkomstig uit 60 verschillende landen, presenteren zich daar. En niet voor niks, want 88 procent van de bezoekers komt uit de top van bedrijven. Nederland is met diverse stands  ruim vertegenwoordigd op de beurs. Een groot deel van hen komt uit Genemuiden: maar liefst 70 procent van het Nederlandse tapijt is afkomstig van Genemuider grond.

Nieuws over orders zullen we waarschijnlijk niet brengen, maar een beurs is natuurlijk veel meer dan dat. Nieuwsgierig? Kijk morgen op Genemuiden Actueel!

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500