Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geen natte voetstappen meer dankzij Rinos

Geplaatst op: 11 januari 2020

Een mat die drie keer zoveel vocht opneemt van een schoenzool dan andere matten. Na een paar jaar ontwikkeling, samen met een technische hogeschool, presenteert Rinos die op de beurs in Hannover. Het resultaat mag er zijn, vindt marketing-directeur Arnout Appelo.

“Onze klanten zijn laaiend enthousiast”, vertelt hij over de mat die de naam Moss kreeg. Het idee ontstond toen Rinos in gesprek was met faciliteitenmanagers van een aantal grote bankkantoren. De vraag was of het bedrijf kon zorgen voor vermindering van natte voetstappen. “Onze klanten herkennen dat beeld allemaal.”

De stand van Rinos op Domotex is grotendeels gevuld met de nieuwe mat. “Bij ons ligt de focus op deze echte grote innovatie. Niemand in de wereld heeft dit, dus het is een wereldprimeur”, zegt Appelo.

Ook bijzonder aan de mat is de uitvoering. Die is er in maar liefst zestien verschillende kleuren. Op een tafel met verschillende prints kunnen klanten op de beurs kijken welke mat bij welke vloer past. “En ook daar zijn ze erg enthousiast over.”

Dat is Appelo zelf ook, over de beurs. Rinos staat dat al ruim 30 jaar. “We vinden de beurs erg belangrijk. We komen hier klanten tegen die wat verder weg wonen en we doen een belangrijk deel van onze nieuwe klanten op.”

Voor Genemuiden is de beurs van waarde, denkt hij. “De vloerenbranche is ontzettend belangrijk voor Genemuiden. Op dat gebied is Domotex toonaangevend en dus belangrijk voor Genemuiden.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500