Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zestig spinners fietsen voor goede doel

Geplaatst op: 11 januari 2020

Ongeveer zestig mensen zetten zich zaterdag bij De Eendracht in voor ZwartewaterlandHelpt. Dat zijn er een stuk minder dan in voorgaande jaren, vertelt voorzitter Sjaak Heetebrij van STG Eendracht. “Geen idee waarom dat is, misschien is spinnen momenteel wat minder in trek.”

Desondanks levert de marathon ongetwijfeld een mooi bedrag op voor de Stichting Kind en Brandwond. Om 14.00 uur begonnen de eerste deelnemers en de laatste stappen om 20.00 uur van de fietsen af. Daarna volgt nog de verloting waarvoor prachtige prijzen zijn ingebracht.

Het is de elfde spinningmarathon. Eind december hield ZwartewaterlandHelpt al de traditionele radiomarathon die ook veel geld in het laatje bracht.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500