Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Triviant voorlopig van de kalender

Geplaatst op: 14 januari 2020

De Triviant-avond die in februari in d’ Overtoom zou worden gehouden is van de kalender gehaald. De organiserende groep trok zich onlangs terug omdat het steeds moeilijker is om voldoende teams bij elkaar te krijgen. Het bestuur van Stichting 2e/3e Wereldproject verplaatst de Triviant-avond nu naar een latere datum. Ook in Hasselt en Zwartsluis komt er een andere datum.

Triviant bracht jarenlang een mooi bedrag in het laadje voor het goede doel. Met veel enthousiasme, sensatie en hilarische momenten werd door bedrijfsteams, familieteams, verenigingen, instanties en organisaties gestreden om tot winnaar te worden uitgeroepen. Met tussendoor de publieksvragen werd ook het publiek in de strijd betrokken. Een jaarlijks terugkerende strijd met prachtige opbrengsten voor het goede doel van dat moment.

Het bestuur betreurt het besluit van de Genemuider groep en heeft er nu voor gekozen de Triviantavonden op te nemen in het activiteitenprogramma van de projectgroep(en). In de drie kernen van de gemeente Zwartewaterland zal ook dit jaar een Triviantavond worden georganiseerd. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de werkwijze in hoofdlijnen dezelfde zal blijven.

In nauwe samenwerking met de projectgroep van dit moment, Stichting Otuke, wordt onderzocht wanneer deze avonden in het programma van dit jaar kunnen worden ondergebracht.

Het bestuur van Stichting 2e/3e Wereldproject gemeente Zwartewaterland doet hiermee alvast een oproep aan bedrijven, verenigingen, families, instanties en organisaties:

Vaardig een team af van drie personen en meld je aan bij

Stichting Otuke:

Gabriele van der Kamp:                                               gabriele@otuke.nl

Of:

2e/3e Wereldproject gemeente Zwartewaterland:

Genemuiden:    Helmich Post:                   h.post23@kpnmail.nl
Hasselt:               Tineke Boerhof:               tineke.boerhof@gmail.com
Zwartsluis:          Henk Hooijer:                   henkhooijer47@kpnmail.nl
Een jaar lang het beste team, de slimste familie, e.d., maar vooral: bijdragen aan het goede doel!

Nadere informatie over de datum en de locatie volgt zo spoedig mogelijk!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500