Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duitsers gaan in Genemuiden voor eremetaal

Geplaatst op: 15 januari 2020

De firma Reinkemeier uit Rietberg (Duitsland) is als hoofdsponsor van het WK-telefoonboekbiljarten een belangrijke pijler onder het toernooi, maar de spelers die het bedrijf vorig jaar naar Genemuiden afvaardigde speelden slechts een bescheiden rol.

Frank Nelling – verantwoordelijk voor de import vanuit het verre oosten – bereikte nog de tweede ronde, maar daarna was het over en uit.
Maar daar moet dit jaar verandering in komen, aldus de Rietbergers. “Dit jaar nemen we Ottmar Laustroer mee”, meldt directeur Bernhard Reinkemeier. “Met hem denken we een gooi naar eremetaal te kunnen doen”, vervolgt hij. “Ottmar is een ervaren man die zich in een kolkende arena als “de Rank” als een vis in het water voelt”. Zelf is Reinkemeier net als Nelling ook weer van de partij. Tijdens de afgelopen Domotex blikten ze al even vooruit op het toernooi.

“We hebben vorig jaar enorm genoten en kijken ernaar uit om dit jaar weer mee te doen. Genemuidenaren en Rietbergers kun je goed met elkaar vergelijken. Beide plaatsen zijn niet zo groot. De inwoners zijn nuchter, maar ze weten wel van aanpakken. En we kunnen het uitstekend met elkaar vinden. En dat blijft ongetwijfeld zo. Ook wanneer we de wisselbeker straks mee naar Duitsland nemen”, lacht hij.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500