Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw Tonproatn in De Kaaihof

Geplaatst op: 15 januari 2020

Op 7 maart wordt voor de derde keer op rij een Tonpraotavond in de Kaaihof gehouden. De Kaaihof heeft afgelopen jaar een indrukwekkende verbouwing achter de rug. Voor wie het nog niet gezien heeft een leuke bijkomstigheid om dit deze avond te bewonderen.  Dit keer zijn er ook een beperkt aantal VIP kaarten beschikbaar op de nieuwe vide.  “U beleeft dan samen met vrienden of familie vanaf de vide met prachtig uitzicht op de Tonproaters. Tevens wordt u voorzien van  heerlijke hapje. VIP Kaarten kosten 20 euro per stuk”, aldus De Kaaihof.

Presentator deze avond is wederom Luuk Drost. Als tonpraters zijn dit keer naast Koop Drost drie zeer bekende tonpraters vastgelegd. Wichard de Benis zal voor de derde keer komen, Freddie van den Elzen, de tonprater met de beste mimiek en Hans Verbaarschot, garant voor 20 minuten lachaanval, maken hun debuut in Genemuiden.

Ook deze avond wordt er weer een verloting gehouden voor het goede doel. Dit keer voor het plaatselijke goede doel Stichting de Wijkwieg, hiervoor is door eigenaar van de Kaaihof Harold van Dalfsen bewust gekozen aangezien hij, samen met een aantal vrienden, weer mee gaat in juni met OK Genemuiden om op de wielrenfiets de Tourmalet te beklimmen. Hier is de Wijkwieg als goede doel aangekoppeld.

De kaartverkoop start op 24 januari vanaf 19 uur in de delicatessenwinkel Buitenbosch, Markt 3. Het bijzondere aan deze avond is dat naast de kaartverkoop, Koop Drost aanwezig is om zijn boek “Te Koop” te promoten en te verkopen. Het boek kost €12,50 en 20 % van de opbrengst zal gaan naar het goede doel van Luuk Drost , die in de week van 24 januari de alternatieve Elfstedentocht schaatst op de Weissensee, Het Ronald McDonald kinderfonds.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500