Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cotap verzorgt zelf palletvervoer

Geplaatst op: 20 januari 2020

Na een proefperiode met drie eigen vrachtwagens, rijdt Cotap nu met zes vrachtwagens door heel Nederland voor de bezorging van harde vloeren. De komende maanden zullen er nog eens vijf vrachtwagens de weg op gaan, om klanten nog beter van dienst te zijn.

Cotap neemt ook de planning in eigen beheer. Klanten kunnen de avond voordat de goederen worden geleverd, de order online volgen. Door het eigen transport wordt extra overslag van goederen voorkomen, zodat er minder kans is op foute leveringen, schade en efficiëntere kilometers. De nieuwe vrachtwagens voldoen aan de nieuwste milieunormen.

Lees hier ook https://www.cotap.nl/cotap-start-met-eigen-palletvervoer

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500