Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mattenschippersrace lijkt toch door te gaan

Geplaatst op: 21 januari 2020

De inschrijving voor de 23ste Mattenschippersrace op 25 april 2020 is geopend. Het wedstrijdcomité heeft voldoende reacties gekregen op hun oproep om de Mattenschippersrace in stand te houden. Er wordt nu gekeken naar de samenstelling van een nieuw comité met tijdelijke steun van het huidige. De komende weken moet een en ander zijn beslag krijgen.
Organisatoren Jasper, Reijer en René waren blij verrast met maar liefst zes reacties op hun oproep in de lokale en regionale pers. En ook nog alle zes uit Blokzijl of de directe omgeving. Er is al een eerste bijeenkomst geweest met drie van de zes kandidaten, een tweede volgt deze week. Er is enige haast geboden, want vóór half februari moeten de vergunningen worden aangevraagd. En natuurlijk brengt de overdracht van werkzaamheden ook de nodige extra rompslomp met zich mee.
Hoewel er nog geen definitief besluit is gevallen, is nu toch besloten om de inschrijving alvast te openen, zodat potentiële deelnemers de datum in hun agenda kunnen zetten. Het schipperspalaver zal dan plaatsvinden op vrijdag 24 april om 20.30 uur bij Café Van Ens.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500