Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sycade Group nieuwe hoofdsponsor Sportclub-jeugd

Geplaatst op: 22 januari 2020

Foto Helmich Lubberts

De Sycade Group is de komende vijf jaar hoofdsponsor van de jeugdafdeling van Sportclub Genemuiden. Het bedrijf uit Zwolle is al enige tijd lid van Businessclub de Wetering. “Wij voelen ons persoonlijk heel erg thuis bij Sportclub Genemuiden en daaruit zijn ook mooie zakelijke contacten ontstaan. Die band willen we graag verder versterken”, zegt directeur Fate Basit van The Sycade Group.

Samen met vier studiegenoten richtte hij in 2011 een bedrijf op. Met name de laatste jaren groeit The Sycade Group sterk. “Tijdens onze stages merkten we dat er een kloof zit tussen ICT en het management van veel bedrijven. Daardoor blijven veel mogelijkheden onbenut. Wij zijn in dat gat gesprongen. Onze missie is het ontwikkelen van applicaties en software die het werk van organisaties makkelijker maken.”

The Sycade Group focust zich onder meer sterk op de maakindustrie. Vandaar dat het bedrijf ook kennismaakte met de industrie in Genemuiden. “Met dashboarding en applicaties als Machine Vision kunnen we veel betekenen voor productiebedrijven in Genemuiden. Via de businessclub van Sportclub Genemuiden zijn we in contact gekomen met prachtige opdrachtgevers”, vertelt Basit.

Bovendien is hij de samenwerking aangegaan met OKE Online. Dat bedrijf van Genemuidenaar Klaas Eenkhoorn betrekt binnenkort een nieuw pand. Van daaruit werkt OKE Online nauw samen met The Sycade Group. “Daarmee halen we veel kennis over web portals en web kennis in huis. Bovendien heeft Klaas Eenkhoorn een groot netwerk in Genemuiden”, legt Basit uit.

De komende vijf jaar breidt hij de band met Genemuiden nog verder uit. “Als voetballiefhebber kom ik graag bij Sportclub. Bij de vereniging voelde ik me meteen thuis. Genemuidenaren zijn ambitieus én vriendelijk. Persoonlijke en zakelijke contacten gaan hier heel goed samen. Dat is ook waar The Sycade Group voor staat. Dat de jeugd kansen krijgt bij Sportclub spreekt ons ook zeer aan. Geweldig dat we daaraan op deze manier een bijdrage mogen leveren.”

Voorzitter Raymond van Dijk van Businessclub de Wetering is zeer content met de steun van The Sycade Group. “Dit is een mooie opvolger voor de Rabobank IJsseldelta, die de afgelopen jaren onze jeugd ondersteunde en nu verbonden blijft als topgroep sponsor. ‘Focus op de toekomst’ gebruiken we momenteel als slogan bij Sportclub Genemuiden. Dankzij de overeenkomst met The Sycade Group blijven we daar volop aan werken.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500