Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zeediek gaat weer winterwandelen

Geplaatst op: 22 januari 2020

De activiteitencommissie van De Driester organiseert voor het 3e jaar een winterwandeling. Deze wandeling wordt gehouden op zaterdag 8 februari. Dit jaar is er naast de 5, 10 en 15 km ook een route van 18/20 km.

“We hebben weer een aantal hele mooie routes uitgezet. Wandelaars die 5 km willen wandelen kunnen starten tussen 10.30 en 11.30 uur, deze route is ook geschikt voor rolstoelen en wandelwagens en wandelaars die 10 km willen wandelen kunnen starten tussen 10.00 en 11.00 uur. De wandelaars die 15 km willen wandelen kunnen starten  tussen 9.00 en 10.00 uur en voor de liefhebbers van de 18/20 km kan er gestart worden  tussen 08.30 en 09.30 uur”, aldus de organisatie.

Onderweg zal er een mooi rustpunt zijn waar voor de inwendige mens wordt gezorgd en waar een toilet aanwezig is. Bij dit rustpunt is het ook mogelijk om een extra rondje van ongeveer 2 km te lopen door een uniek stukje natuurgebied. Opgave voor de wandeling is wel noodzakelijk en kan per mail t/m 3 februari: acdriester@gmail.com

De kosten voor deze wandeling zijn:  € 5,– p.p. Honden zijn helaas niet toegestaan en deelname is op eigen risico.

Starten kan vanaf de Driester aan de Kamperzeedijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500