Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bibliotheek zoekt nieuwe vrijwilligers

Geplaatst op: 23 januari 2020

De Bibliotheek zoekt vrijwillige gastvrouwen/-heren voor de vestigingen Genemuiden en Zwartsluis die een vast dagdeel per week in de Bibliotheek willen werken. Voor Genemuiden gaat dat bij voorkeur om de woensdag en in Zwartsluis zoekt de organisatie voor meerdere dagdelen vrijwilligers. 

Vrijwilligers in de Bibliotheek zullen zich bezig gaan houden met: opruimen en controle van de collectie, afhandelen en beantwoorden van eenvoudige vragen van klanten en het uitvoeren van eenvoudige, veel voorkomende handelingen in het bibliotheeksysteem. Vrijwilligers krijgen een instructie waarna zij direct aan de slag kunnen. Bovendien wordt een interessante en uitdagende werk- en ontmoetingsplek geboden.

Heeft u interesse? Kijk dan voor meer informatie op www.bibliotheekzwartewaterland.nl bij het item Ontdek de Bieb of neem contact op met Astrid Faber, coördinator van Bibliotheek Genemuiden, e-mail genemuiden@bibliotheekzwartewaterland.nl of Henny Bosman, coördinator van Bibliotheek Zwartsluis, h.bosman@bibliotheekzwartewaterland.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500