Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zware nederlaag voor DOS Kampen

Geplaatst op: 25 januari 2020

Ook DESZ gaat hard onderuit. Foto Henk Kuik

DOS Kampen is rampzalig uit de winterstop gekomen: de ploeg verloor op eigen veld met maar liefst 0-6 van streekgenoot WHC. Bij DOS stond Henrico Abma in de goal. Ook Frank Jansen had een basisplek, terwijl William Jansen op de bank moest toekijken.

Siebren Visscher pakte met zijn IJVV door een 3-3 gelijkspel een punt bij Quick. IJVV kwam in de slotfase op 2-2 en liep toch nog tegen de 3-2 aan. Uiteindelijk wisten de IJsselmuidenaren nog weer op gelijke hoogte te komen ook.

Ook DESZ liep tegen een keiharde nederlaag aan. Tegen koploper Gramsbergen hadden de Sluzigers geen enkele kans: het werd 1-5 in Zwartsluis. Wel goed uit de winter kwam Olympia ’28. De ploeg won met 1-2 bij nummer twee op de ranglijst Zwolsche Boys.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500