Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste prijzen voor Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 26 januari 2020

Afgelopen zaterdag werd er in Vollenhove een dressuurwedstrijd georganiseerd voor paarden. Zowel Daphne Visscher als Mayra Meuleman kwamen hier goed voor de dag. Daphne Visscher kwam uit in de klasse M1 met haar paard Slv’s Wish. De combinatie heeft twee keurige proeven gereden en kreeg hiervoor mooi commentaar van de jury. Met 205,5 punten voor de eerste proef en 200 punten voor de tweede proef wonnen ze twee keer de 1ste prijs in de gecombineerde klasse M1/M2.

Mayra Meuleman kwam in de ring met haar paard Silke en reed twee proeven in de klasse L2. Ook deze combinatie wist twee mooie proeven neer te zetten waar de jury blij mee was. De eerste proef werd beloond met 210,5 punten en de tweede proef met 206 punten. Dit was goed voor twee keer de 1ste prijs in de gecombineerde klasse L1/L2.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500