Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Max en Jennifer op drie wielen naar Kaapstad

Geplaatst op: 26 januari 2020

Na verschillende omzwervingen in Azië, de Cariben en Zuid Amerika besloten Max en Jennifer Brouwer het Afrikaanse continent te trotseren. Ze wilden eens iets anders dan een bus- of vliegreis. Een reis waarin ze zelf het stuur in handen hadden. Een zijspanstuur. Ze vertellen daar op 18 februari alles over in d’ Olde Soldoat.

Met een aangepast zijspan reden ze dwars door de Sahara en langs de oostkust van Afrika tot aan Kaapstad. Het werd een dol avontuur van zes maanden lang. Verrukt van de gave landschappen, verbaasd over de lokale bevolking, gewond na een ongeval en ziek van de materiaalpech. Het hoorde er allemaal bij.

Samen met Stichting Cultuureducatie Genemuiden nemen deze Gaellemuniger Amsterdammers bezoekers mee in hun belevenissen. Bij cafe d’Olde Soldoat geven Max en Jennifer een fotopresentatie van een uur en zetten daarna hun reisfilm op.

Datum 18 februari

Tijd: 19.30

Café d’Olde Soldoat

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500