Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Parkeerplaats zwembad en fietspad ijsbaan ‘aan de beurt’

Geplaatst op: 28 januari 2020

De gemeente gaat dit jaar onder meer de parkeerplaats bij het zwembad aanpakken. Tegelijkertijd wordt de riolering dan vervangen. Ook aan de Sportlaan, de Jan van Arkelstraat en de Prins Bernhardstraat gaat de gemeente met het riool aan de slag, zo blijkt uit een overzicht van de grote projecten voor dit jaar.

De aanpak van het fietspad en wandelpad langs de ijsbaan is ondertussen al aanbesteed. Werkzaamheden aan de Trompstraat en de Industriehaven zijn bovendien al in gang gezet. Verder gaat de gemeente aan de Achterweg en de Burgemeester ten Veldestraat aan de slag met het onderhoud van de weg. Aan de Koppel, de Trompstraat, de Kievit en de Zilverschoon gaat de gemeente speeltoestellen vervangen.

Tenslotte volgen werkzaamheden aan de wegen in het plantsoen. Daarbij wordt ook bekeken of en hoe het groen in het park weer een fraaiere aanblik kan krijgen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Parkeerplaats zwembad en fietspad ijsbaan ‘aan de beurt’

  1. h altena schreef:

    en wanneer komt de Reiger aan de beurt is al 40 jaar niks aan gedaan

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500