Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel scholen strijden om schoolzwemeer

Geplaatst op: 28 januari 2020

Vrijdagavond zijn de schoolzwemkampioenschappen! Maar liefst 13 teams uit Zwartsluis (Obs Aremberg en Kindcentrum De Wijngaard), Genemuiden (Obs De Vogelaar, Kindcentrum Ichthus, Johannes Bogermanschool, Johannes Calvijn Christelijke Scholengemeenschap, Maarten Lutherschool) en Mastenbroek (CBS Mastenbroek) strijden om de eer van hun school. Locatie is zwembad Bestevaer in Genemuiden.

Het kampioenschap start met een spannende estafette die met het hele team van 6 zwemmers gezwommen wordt. Vervolgens zwemmen de deelnemers allemaal 25 meter (1 baan) of 50 meter (2 banen) rugslag en vrije slag.

Het belooft een spannende avond te worden! Iedereen is welkom om de zwemmers aan te moedigen. Ouders en andere supporters mogen vanaf 18.20 de zwemzaal in; de kampioenschappen starten om 18.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500