Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ichthus School maakt lawaai en luidt noodklok

Geplaatst op: 30 januari 2020

Kindcentrum Ichthus luidde vanmiddag om vijf voor twaalf een minuut lang de schoolbel. Ook morgen klinkt dat geluid op exact hetzelfde tijdstip weer. Met deze lawaaiactie luidt de school de noodklok om aandacht te vragen voor de redenen van de onderwijsstakingen.

“Het is 5 voor 12. De regering moet nu echt structureel geld vrijmaken voor het onderwijs. Kinderen hebben recht op een gezond en gelukkige leerkracht. Van gelukkige leerkrachten leren ze namelijk het meest. Kinderen hebben recht op goed geschoolde leerkrachten. Kinderen hebben recht op goed onderwijs. Passend onderwijs en grote groepen gaan niet samen. Ieder kind verdient gelijke aandacht. Daarom: investeer in de toekomst”, aldus de school.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500