Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van de Weg ‘trapt’ 25-jarig jubileum af

Geplaatst op: 31 januari 2020

Keurslager Van de Weg bestaat dit jaar al een kwarteeuw. Dat jubileum gaat de slager aan de Klaas Fuitestraat met een aantal acties vieren. Een eerste was samen met Rietman uit Hasselt: vier klanten konden een prachtige traptrekker winnen.

En die kwamen de families Beens, Van der Molen, Ruyg en Riezebos vrijdagmiddag halen. In ieder geval twee familieleden zijn daar zeer blij mee.

Andere klanten profiteren in de loop van het jaar ook van mooie acties. Bovendien is er nu al een heerlijke voordeeltas te koop. Voor 17,50 euro halen smulpapen een hele serie lekkernijen in huis, terwijl ze een big shopper er gratis bij krijgen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500