Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van der Sluis breidt agrishop uit

Geplaatst op: 31 januari 2020

Van der Sluis Agri B.V. in Genemuiden heeft zijn Agrishop vergroot met 30m2. De shop is nu ook voorzien van een speciaal ingerichte STIHL hoek. Een gewaardeerd merk op het gebied van tuin- en parkmachines en gereedschappen.

De Agrishop van Van der Sluis Agri B.V. in Genemuiden, is al sinds jaar en dag gevestigd aan de Kamperzeedijk 57. In de loop der jaren is de shop uitgegroeid tot een adres waar iedereen terecht kan voor allerhande gereedschappen en tuinmachines.

“Het was tijd om de shop uit te breiden, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. De nieuw ingerichte STIHL hoek biedt de klant nu een ruim overzichtelijk assortiment van gereedschappen waarbij kwaliteit voorop staat” aldus Ronnie Lassche, bedrijfsleider Van der Sluis Agri B.V. De Agrishop is doordeweeks geopend van 07.30 – 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500