Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 oktober 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wilhelmus klinkt twee keer in Hippisch Centrum

Geplaatst op: 31 januari 2020

Bij de prijsuitreiking van de Para Dressage klonk vrijdagavond twee keer het Wilhelmus. De Nederlandse equipe won de teamwedstrijd voor de Belgen en de Brazilianen. De volksliederen klonken voor een goed gevuld Hippisch Centrum.

Hoofdsponsor Lens Nekeman overhandigde alle prijswinnaars een welverdiende beloning, terwijl een hoge official de prijzen uitreikte. Hij had meer goed nieuws. Bij de komende Paralympische Spelen, waarvoor de deelnemers zich in Genemuiden kunnen plaatsen, wordt de sport live uitgezonden op televisie. Biljoenen mensen kunnen de wedstrijden dan volgen, hield de official de deelnemers voor. Buiten het Nederlandse volkslied klonken vrijdag ook de volksliederen van Finland, Duitsland en België.

Met de plechtigheid kwam een einde aan dag twee van het indrukwekkende evenement. Tot zaterdagmiddag zijn er nog wedstrijden.

Lees ook deze artikelen:

Hippisch Centrum klaar voor internationaal evenement

Mosterdsoep voor internationaal gezelschap

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500